SREBRNI KADETI

S jučerašnjim Mastersom u Šibeniku završili smo još jedno odlično natjecanje ove sezone. Kadeti su na Krešimirovom kupu zauzeli drugo mjesto te samim tim završili drugi u sveukupnom poretku Mastersa za ovu sezonu

Turnir smo otvorili utakmicom protiv Splita. Iako smo gospodarili terenom veći dio utakmice Splićani upisuju pobjedu 1:0, zbog naše malo lošije obrambene reakcije nakon jednog prekida. Porazu nisu pripomogle ni naše promašene mnogobrojne prilike kao ni 2 vratnice.

Drugi dvoboj u skupini susreo nas je sa starim znancima s Mastersa, MNK Brod. Utakmicu smo otvorili i zatvorili furiozno. Konačan rezultat 8:0 govori dovoljno sam za sebe. Također u ovoj utakmici veseli činjenica da su se u strijelce upisali i naši pioniri, Matijević te novopridošlo pojačanje, mlađi brat najboljeg kadeta u državi, Blaž Petriško.

Treća utakmica skupine je bila s Fortuna Povljom. U toj utakmici bila nam je potrebna i minimalna pobjeda za prolazak skupine. Konačan rezultat 2:0. Skupinu prolazimo kao prvoplasirani.

U polufinalu gradski derbi. S Futsal Dinamom igrali smo utakmice kroz PH Regija Zapad. No visoki ritam i odlična obrana, te napadačka maštovitost nisu ostali prevelike šanse susjedima i upisujemo visoku pobjedu 6:1.

U finalu susret dvije možda i ponajbolje kadetske momčadi u državi. Nažalost naše malo lošije otvaranje utakmice i neobjašnjive greške daju Aureliji mogućnost za odlazak na 0:2. Kadeti pokazuju karakter te se brzo vraćaju na 1:2, ali crveni karton našeg vratara ostavlja nas opet u šoku. Rezultat 1:3, smanjujemo pogotkom Lovrečaka iz akumuliranog udarca, a isti igrač propušta nažalost iz još jedne takve situacije izjednačiti. U drugom poluvremenu preuzimamo puno više rizika što Aurelia odlično koristi te upisuje pobjedu 3:8. Čestitke Vinkovčanima na osvojenom Mastersu.

Naš Dominik Banić izabran je za najboljeg vratara i člana najbolje petorke. Posebno veseli činjenica da su ovaj turnir iznijeli pretežito mlađi kadeti, pa čak i pioniri, te su nagovjestili svijetlu budućnost za Akademiju!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *